Despre noi


2005 este anul în care Claudiu Vizitiu pune bazele firmei Class Office, iar în 2014, succesul afacerii începute cu 9 ani în urmă poate fi rezumat în următoarele cifre: 35 de angajați și un parc de 13 autoturisme și autoutilitare.

Cele patru domenii în care ne desfășurăm activitatea sunt toate legate de producția și comerțul mobilierului, fie el din pal, MDF, lemn masiv sau metalic. Astfel, Class Office oferă de la mobilier școlar la bucătarii, de la camere de zi la mobilier de birou.

Dragostea pentru lemn a fost motorul care nu s-a oprit niciodată în cei 9 ani de când suntem pe piață și cu siguranță nu se va opri multă vreme de acum înainte. Am acumulat cunoștințe, am achiziționat utilaje performante, am angajat oameni talentați care ne-au împărtășit pasiunea și alături de care am lucrat cot la cot, iar obiectivele noastre au fost întotdeauna produsele de bună calitate, livrate la timp și satisfacția clientului.

Știm că fără pasiune și muncă susținută succesul este efemer, știm că fără suflet nu există reușită. Am învățat de-a lungul timpului că lucrul bine făcut și excelența se obțin doar prin muncă și depășirea limitelor.