Mobilier Casa

Credem că mobilierul este haina care îmbrăca fiecare spațiu de locuit. În consecință, cine nu și-ar dori să fie frumos îmbrăcat? Pentru fiecare dintre noi căminul este locul în care ne întoarcem după o zi de trudă, locul unde ne reîncărcăm bateriile pentru a o lua de la capăt a doua zi. Tocmai de aceea acasă trebuie să ne simțim mulțumiți și relaxați, căci “nicaieri nu e mai bine ca acasa”.

Sentimentul de confort și plăcere vine o dată cu spațiul pe care trebuie să-l amenajam, astfel încât să ne reprezinte. Casa le va vorbi musafirilor despre noi și le va spune dacă suntem formali, eleganți, relaxați sau amuzanți; va fi întotdeauna o reflexie a gusturilor proprietarului.

Piesele de mobilier, accesoriile, paletă cromatică, țesăturile sunt elemente ce stau la bază creionării unui interior. Lipsa unui singur element devine la fel de evidentă ca și cea a unei piese dintr-un joc de puzzle. Fiecare își are rolul bine stabilit, contribuind într-o anumită măsură la aspectul general al încăperii.

Stilul de mobilier ales ne reprezintă pe fiecare dintre noi atât prin design cât și prin funcționalitate. Acesta este motivul pentru care tot ceea ce achiziționăm în materie de mobilier pentru casa noastră trebuie să fie atent ales și foarte bine realizat. În această situație, suntem exact varianta pe care o căutați.