Mobilier Horeca

Localurile pe care le vizităm în timpul liber pentru a servi diverse preparate sunt bucăți mici de vacanță pe care le savurăm din tot sufletul. Fie că e vorba de a servi o cafea pe fugă, fie că poposim mai mult într-un restaurant pentru a servi masa, vrem să ne simțim bine în locurile în care ne oprim.

Chiar dacă vorbim despre un bar, o terasă, o piscină sau o grădină de vară, toate pot arăta deosebit dacă le tratăm cu aceeași atenție pe care o acordăm unui spațiu interior. Orice detaliu contează și ne demonstrează că nu există limite când vrem să decorăm un spațiu din aer liber.

Să luăm ca exemplu o cafenea. Este locul ideal pentru o pauză, dar de obicei pauzele sunt scurte și pentru că ele ar trebui să ne reîncarce bateriile, șederea trebuie să fie cât mai plăcută. Un restaurant, pe de altă parte, invită la relaxare și descurajează graba. Un astfel de local trebuie să stimuleze apetitul, să ofere o atmosferă plăcută. Restaurantele de lux vor fi, așadar, conturate în culori pale, liniștite, care să creeze sentimentul de intimidate și ospitalitate. Culorile vii și puternice nu vor îmbia întârzierea la masă, de aceea sunt perfecte pentru interioarele restaurantelor de tip fast food.

Formele originale, stilurile bine definite, culorile îmbinate armonios pot contura o atmosferă potrivită oricărui tip de spațiu, fie el închis sau deschis. Mobilierul pe care îl vom realiza pentru spațiile publice va transmite întocmai mesajul pe care vă doriți să-l transmiteți, îi va face pe clienții dumneavoastră să se simtă tratați cu respect și îi va face să revină în cel mai scurt timp.